Klubbdag – 12.oktober

Klubbdag – 12.oktober

12. oktober inviterer vi utøvere, trenere, foresatte og andre medlemmer til en klubbdag. Det blir informasjon fra klubben, trening/kurs, lunsj, kaffe og kake. I tillegg skal vi markere at klubben er 30 år i år! Se vedlagt program for dagen.
Vi har vært heldige og fått 2 av våre sponsorer med på å utforme en klubbgenser. Denne genseren blir vist fram på klubbdagen. Det er snakk om en type «treningsgenser» som også fungerer godt i hverdagen og som utøverne kan ha på seg etter renn i kafeteria og ved premieutdeling. Genseren har en verdi på nærmere 500 kroner og selges for kr 150,- til utøverne takket være god sponsorhjelp!
Pga klargjøring av lunsjen ønsker vi en tilbakmelding fra dere. Send svar/reply til tromso.skiskytter.lag@gmail.com og skriv antall personer som kommer fra dere. Gjør det gjerne med en gang og senest tirsdag 7.10.
Vi håper alle kommer til klubbdagen! Husk «klær etter vær», vi skal også være noe ute! Treningsklær for utøverne og «standplass-klær» for stillestående voksne….
Program klubbdag 12102014