NNM Alta

NNM Alta

I helga var det Nord-Norsk mesterskap, og Tromsø stilte med en stor gjeng. Klikk inn for hele saken! 

Nordnorsk mesterskap i skiskyting er i gang og Tromsø skiskytterlag stiller med hele 19 utøvere. Normaldistansen i NNM i skiskyting gikk av stabelen fredag 28.1. Utøverne fra Tromsø skiskytterlag stod for flere gode resultater.

FREDAG:
Helt til topps gikk Trym Silsand Gerhardsen i klasse gutter 13 år. Med en bom og god fart i sporet var det ingen som klarte å tukte Trym. I klasse gutter 16 år ble Olav Lanes Severinsen nordnorsk mester. Han fikk 3 bom men med god fart i sporet berget han seieren. Nordnorsk mester ble også Runa Blix i klassen Kvinner 19.

 

Viser ellers til resultatlista som viser flere pallplasser til Tromsø-utøverne.
Se på hjemmesiden til mesterskapet, www.nnm2014alta.no for resultater.

image 3 1