Sesongen er i gang!

Sesongen er i gang!

Snøen laver ned, Da er det endelig klart for en ny sesong for TSSL. Trykk inn på saken for litt stemningsrapport før vinteren! 

Alle treningsgruppene melder om fornøyde utøvere og trenere. Vi har hatt stødig «skiføre» siden midten av oktober, og har med andre ord hatt en av verdens beste sesongoppkjøringer! Ikke mange i verden som har fått gått så mye på ski som oss.

Team Statkraft Tromsø og NTG Tromsø melder om mye av det samme. Ting er i rute for sesongen!

Sesongåpningen for de fleste av våre løpere skjer på Bardufoss 1. desember. Du finner selvfølgelig terminlista her.

Likevel er det noen som allerede har startet. Sesongåpning for senior fant sted på Sjusjøen, i nærheten av Lillehammer i helga. Her var Frida Strand Kristoffersen i aksjon for Tromsø og Norge. Hun er siste års junior, men tok likevel en respektabel 29. plass på sprint og 24. plass på fellesstarten, tross en litt trøblete oppkjøring i høst. Frida ble med de løpene tatt ut til IBU-cup (B-verdenscup) i Sverige til helga. Vi gleder oss til det!

Ellers er det nå snart klart for første Norgescup for våre juniorer og seniorer, 7.-8. desember. Den foregår på Lygna i nærheten av Gardermoen, og Tromsø SSL vil stille med en tropp på ca. 4-5 stk.

Vi ønsker alle en flott start på sesongen, og håper det blir mange gode minner for alle våre løpere, slik som Runa og Frida fikk i fjor med stafettgull i jr.NM!

IMG_2690

, , ,