Klubbmesterskap 2013

Klubbmesterskap 2013

Nå er det på tide å innkalle til klubbmesterskap! Torsdag 25.04 smeller det, og det legges opp til en morsom kveld på Templarheimen.  

Sesongen er på hell, og vi har bare ett arrangement ugjort. Det er klubbmesterskapet i Tromsø Skiskytterlag. Førstkommende torsdag er alle invitert til Templarheimen for et oppgjør av de sjeldne. De yngste kan vise frem vinnerviljen, rekruttene tar et hederlig oppgjør om plasseringene, mens de eldste skal gjøre sitt beste for å bryte kroppen gjennom løypa. Det blir et arrangement fylt med glede og noen uventede vendinger.

I forbindelse med arrangementet trenger vi noen kakebakere! Så de som føler TV3’s satsing «klar, ferdig, bak!» har vært inspirerende, eller de som synes at å bake en kake er like lett som de tre undertegnede mener det er å skyte fullt hus, er det bare å melde tilbake at det blir bakt.

Tidsplan for Torsdagen:
17:15 – 17:30: Påmelding på skihuset.

17:30 – 18:00: Innskyting – Kikkerter blir satt opp, så foreldre skyter inn barna fortløpende.

18:00: Start klubbmesterskap.
Heat 1: Miniklassen
Heat 2: Rekrutt (13-16 år)
Heat 3: Veteran (17-89)

19:00: Sosial sammenkomst på skihuset. Det blir servert pizza, forhåpentligvis noe kaker, bildekavalkade, videofremvisning og et par velvalgte ord fra klubbens enestående leder, Kent-Eirik.
Litt om konkurransen:

Det blir gjennomført 2 liggende skytinger for heat 1 og 2. Ligg+Stå i heat 3.
Løypa er satt til vanlig minirunde, med en ikke alt for lang strafferunde.
Målgang er rett etter andre skyting på stadionsletta.

MERK: Vinneren kåres ikke nødvendigvis etter hvem som er først i mål. Det er en tilfeldig plassering som vinner. Det kan like godt være nummer 5, 3, 8 eller 1 som vinner. Denne plasseringen er forhåndsbestemt av arrangørkomiteen 21.04.2013, kl 22:58, og er dermed lite påvirkelig for korrupsjon.

Stay tuned og sett av torsdagen! 🙂

,