Junior NM Sirdal – GULL til Runa og Frida!

Junior NM Sirdal – GULL til Runa og Frida!

I helgen gikk Jr.NM av stabelen i vakre Sirdal i Vest-Agder. Det var et bra mesterskap der TSSL tok 4 medaljer på 3 øvelser.
Medaljørene heter Frida Strand Kristoffersen og Runa Blix.

Søndag var det stafett, og Troms-jentene tok et historisk gull! Det er det første gullet i vår generasjon i NM på jentesiden.
Ragnhild Flåten Andreassen fra Nordreisa på førsteetappen skapte et meget bra utgangspunkt for vår Runa Blix som gjorde et kanonløp i sporet, og med en forrykende stående skyting var vi enda med i medaljekampen. Frida gjorde en sisteetappe det luktet svidd av, og gikk Troms inn til gullmedalje – Med to løpere fra TSSL på laget! Vi gratulerer!

I gutteklassen var det et ungt lag som stilte til start i 20-21 års stafetten. Mats Engen på tredjeetappe gjorde et kanonløp og det samme gjorde Tobias K Sørensen til slutt, så de gikk ved hjelp av et par unge målselvinger inn til en meget respektabel 8.plass i eldste gutteklassen.

Andrelaget til Troms havnet litt lengre ned på lista, men gutta der viste at de hadde en god skyteform inne!

 

Lørdag var det sprint på tapeten.
Frida gikk inn til sølv i K20-21, etter et kanonløp med bare én bom.
Runa slo tilbake fra normalen og gikk inn til en 7.plass i K18 med 1-1 i skyting.
Gutta hadde i dag mye bedre skyting enn på normaldistansen, men selv om ingen havnet veldig langt opp på listen, var det en mer fornøyd gjeng enn dagen før. De skøyt samtlige mye bedre i dag. Det liker vi!

Fredag gikk normalen av stabelen.
Frida gikk her inn til sølv i K20-21.
Resten hadde litt problemer med skytingen under vanskelige forhold på Feed Skiarena, men de mener alle sammen at de skal slå sterkere tilbake på sprinten!

 

Alle bilder og Video: Christine S. Blix

IMG_2595 IMG_2633 IMG_2650 IMG_2672IMG_2690

,