Romjulssprinten i Bardu 30.12

Romjulssprinten i Bardu 30.12

 

På årets nest siste dag, arrangerte Bardu IL, i tradisjonens tro, årets siste renn. TSSL stilte med en stor tropp også i dag, med mange flotte resultater.

Under litt vanskelige vindforhold på innlandet, gjorde mange av våre utøvere det skarpt på skytebanen.
Anna Sofie V. Ravna i Mini B, gjorde som vanlig rent bord på skytebanen med et glimrende resultat. Nora Sofie Breivik var nesten like skarp på skyting, med bare 1 bom. Kjempeskyting!

På guttene i Mini A, ble det litt flere bom, men god innsats av alle sammen!

Sigurd Vangberg Vaadal viste de andre løperne i kretsen hvordan man skal gå skiskyting og tok en sterk seier i G13-14, med alle de andre gutta hakk i hæl, også de med gode løp.

Elise og Idunn i J13-14 fikk litt utfordringer på skytebanen, og det ble desverre litt bom, men de regner med å slå tilbake ved neste anledning. Julie i J15-16 regner også med et sterkt comeback på skytebanen snarest.

De to bjørnene våre i G15-16, Sigbjørn og Vebjørn, klarte i dag å temme Målselvingen Mats Ingdal på dagens sprint. De klinka til begge to og tok hhv seieren og andreplassen. Robin og Espen gikk seg inn til hhv en hederlig 4. og 6. plass.

Synnøve tok en oppskriftsmessig seier i K17, men hun var ikke imponert over motstanden i dag.

Gutta i 17-19 år, sleit litt på stående i vinden, men førsteårsjunior Sindre R Olsen takla det best av Tromsøguttene og tok en god 4. plass i klassen, bak litt eldre utøvere. Edvard kom på 5. og Sindre Kloster på 7.

Frida Strand Kristoffersen tok innersvingen på landslagsvenninne Ragnhild i K20-21 og kapret dermed seieren!

TSSL gratulerer alle med meeget god innsats under dagens renn!

Alle resultater finner her: http://www.emit.biz/races/2012.12.30/Karusell_Sprint_30_des_Bardu/resultat/RESULT.HTM

 

Tilslutt må vi nevne at Runa Blix gikk romjulssprinten i Orkdal, i sør-trøndelag i dag. Under sterkt motstand fra et par av landets beste i sin klasse, skøyt hun feilfritt og tok en 2. plass bak vinner av forrige norgescup, som forøvrig også skøyt feilfritt. Vi gratulerer Runa med kjempeløpi Trøndelag.

 

 

 

 

 

,