Høstdugnad

Høstdugnad

Liten påminnelse av det som kom på mail

Torsdag 20.9. fra kl 1730-1930 blir det dugnad på stadion.

Jeg ber alle sette av tid i kalenderen til dette. Det er behov for å rydde, plukke søppel og klargjøre anlegget for en ny vintersesong. Detaljer om arbeidsoppgaver og utstyrsbehov sendes ut 2 dager i forkant. Både foreldre og utøvere oppfordres til å delta.
Ta gjerne med en termos med kaffe/te eller noe å bite i så blir det en fin sosial ramme rundt dugnaden.

Arbeidsfordeling av dugnadsinnsats.
Torsdag 20.9. er det dugnad for mini-gruppa og 13-14 årsgruppa.
Fra 15 år og oppover blir det innkalt til egen dugnad som gjelder vask inne på skihuset, en gest vi utfører som «husleie» til skiklubben. Det kommer egen innkalling til denne dugnaden når tidspunkt er avklart med skiklubben. Foreldre og utøvere fra 15 år og oppover må selvsagt gjerne møte opp torsdag 20.9. i tillegg!